عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

رئیس‌جمهور کره جنوبی بازداشت شد

رسانه‌های کره جنوبی اعلام کردند که نیروهای پلس سرانجام رئیس‌جمهور معزول این کشور را به علت اعلام حکومت نظامی در سوم دسامبر پارسال بازداشت کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۲۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 15
کد خبر: ۲۶۸۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر تحقیقات فساد اداری برای مقام‌های عالی‌رتبه کره جنوبی (CIO) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که امروز چهارشنبه و در دومین تلاش مشترک با کمک نیروهای پلیس شهر سئول «یون سوک یول» رئیس جمهور استیضاح‌شده و معزول این کشور بازداشت شده است.

 

گفته می‌شود که نزدیک به ۳ هزار نیروی پلیس با حضور در اقامتگاه یون، او را بازداشت کردند؛ نیروهای پلیس کره جنوبی در سوم ژانویه هم برای بازداشت یون سوک یول تلاش کردند، اما به علت حضور گسترده حامیان رئیس‌جمهور، موفق به بازداشت او نشدند.

 

این اولین بار در تاریخ کره جنوبی است که یک رئیس‌جمهور مستقر بازداشت می‌شود.

 

رسانه‌های کره جنوبی پس از دستگیری یون، پیام تصویری از قبل ضبط‌شده را از او منتشر کردند که در آن بار دیگر تحقیقات درباره خود را «غیرقانونی» خواند و تأکید کرد که «همه قانون در این کشور نقض شده است.»

 

یون سوک یول در این پیام تصاویری می‌گوید: به عنوان رئیس‌جمهور که باید از قانون اساسی و دستگاه و نظام قانونی کره جنوبی محافظت کند، پاسخ به این رویه‌های غیرقانونی و نامعبر تأیید آنها نیست، بلکه به امید جلوگیری از خونریزی است.

 

رئیس جمهور محافظه‌کار کره جنوبی ۱۴ دسامبر با رأی پارلمان این کشور تعلیق شد. حکومت نظامی ناموفق در سئول که تنها ۶ ساعت به طول انجامید، این کشور جنوب شرق آسیا را به وخیم‌ترین بحران سیاسی‌اش طی چند دهه اخیر کشانده است.

 

یول با اتهاماتی همچون خیانت و شورش مواجه است که در صورت اثبات می‌تواند برای او حبس ابد یا حتی مجازات اعدام به همراه داشته باشد.

 

بازرسان با این حکم بازداشت می‌توانند ۴۸ ساعت او را نگه دارند و بازجویی کنند و در صورت لزوم باید حکم بازداشت یون سوک یول را تمدید کنند./ مهر

ارسال نظر